fredag 28. januar 2011

kos!

Hei alle sammen!
No sitter eg her i sofaen med veninnen min Natalie, og vi har nettop sett en skrekk film ;o Den var skummel at vi måtte ta den av, hihi vi er pyser :p tror filmen heter "Paranormal Activity" den var vist LA skummleste skrekk film! Men no skal vi snart gå og legge oss, siden vi skal på cup imåren..
God natt alle sammen!
-Vilde Marie<3

travelt travelt!

Heihei<3

Sorry om eg ikke har blogga , men eg har hatt veldig travelt for tiden .. Dagene mine går mest ut på hest hest.   Dette blir ett veldig lite innleg, for eg må skynte meg, siden eg skal på gruppen med Andrea og Malene. Det blir kjekt<3


Så må jo seffølgelig denne søtingen min få vere med på bloggen min og <3 åe, han er så skjønn.
Då må alle ha en fin kveld videre!

-Vilde Marie<3

onsdag 19. januar 2011

Litt om meg.

Heisann. :)
No har eg lagd meg blogg. Eg kan ikke så mye om det endå.. Men skal nokk få det til. Men no skal eg fortelle litt om meg og min fritid:
Eg er en jente på 13 år som elsker dyr. Kvardagen min går mest ut på sang og ridning. Eg passer en hest ute på lindås som heter Isabella. Og eg har ridd i mangen år no.
Eg har mangen gode venner ,  som eg og er med på fritiden.
Jeg har også to katter, Mons og Pia. Eg er og interessert i musikk, og hører rett og slett alt slags mulig. Men eg liker godt den nye låta til Rihanna california king bed.

http://www.youtube.com/watch?v=yuCuW5II6uY
ka synes dere?

Men no framover kommer eg til å skrive om ridning, musikk, venner og alt som kommer over meg:)
Og det er bare til og komentere, det er bare kjekt!
Så eg håper du vil lese min blogg.
- vilde marie <3